Ny kategori

Har skaffat en ny kategori som heter " Tips " där jag tänkte ge er lite tips och sånt.

Kom på den för ett tag sedan och självklart har jag ju redan ett tips.. eller två till och med.

Vi börjar med det som är bra om man har ett hål i tightsen , då kan man som jag klippa flera hål i det så det blir såhär :





 Så blev resultatet, då kan man ju även ha ett par andra färgglada tights under desså så blir det inte så svart ;)

och sen borde ni verkligen testa "graffiti nagellacken" det blev jättefint och jag fick testa hos Malin igår, tar bara tre sekunder sen ser man resultatet på en gång. Såhär blev mina väldigt korta naglar :






Ni ser.. väligt fint tycker jag.


Skolan började i Tisdags och jag var ( tro det eller ej ) väldigt peppad över det. Det var kul att träffa kompsiarna, klassen och alla lärare osv. Väldigt roligt. Sen hängde jag med Frida hem och vi cyklade till Becca. Tog lite bilder då med :









Några va det iaf.

Ha det bra .. skriver nog inte på ett tag nu men ha det bra!

Puss ♥


hos mormor och morfar

Hej, just nu sitter jag på mormor och morfars bärbara dator. Mamma och pappa är i Göteborg så vi ska vara här i natt. Vi har precis ätit varma mackor, smaskens! Idag vid matbordet : Radion börjar spela "smoke on the water" adam går självklart och höjer och morfar frågar va det är för skit: -Det är bra musik, säger Adam. "introt kommer och morfar säger:" - det här är ju ingentin. mormor säger: - ingenting ?! det är ju rena skiten. Senare: Lase Stefans , arvingarna är bra musik säger morfar. Adam och jag brister ut i skratt. Men ska dra nu.. ha det bra! Puss ♥

En video ♥

En video som jag och Malin gjorde när vi va för ett tag sen.. kollade lite vad webben hade för funktionen och såhät blev resultatet :

Joo.. lite rolig är den allt :') Puss ♥

Spelar Sims

Hej
Sitter just nu och spelar sims. spelar inte så ofta, men när jag väl spelar kan jag sitta i timmar.
Först tänkte jag att huset som jag håller på med just nu skulle gå i en gammal men ändå "rik" stil, familjen är rik. Men jag ångrade mig och beslutade att det skulle gå i en ny & gammal stil

Här är huset:
 Tvivlade lite på färgen först.. men den får duga.
 

Nu ska jag fortsätta spela men innan ska jag hämta lite papper och torka mig på benet.. lyckades klia hål på 2 myggbätt.. Niice ;)
Jag älskar inredning ♥

Ha't bra !


12.10

Sitter just nu och underhåller mig på msn.
Idag blir det nog Malin tror jag, men jag vet inte redigt än .
Få väl se.

Sitter här i t-tröja så ska gå och ta på mig och göra mig iordning tror jag,

Ha det bra puss ♥

Vi är coola, yo

Igår var jag i Kalmar med Ebba, Elias och Sophie som jag skrev, men jag handlade ingenting. Hade inte behov av något sen hittade jag inget fin heller. Men Elias skulle kolla på en keps och då kunde jag och Ebba inte motstå att ta på oss en vi heller så hår kommer lite bilder från kalmar. Men eftersom att Sophie tog mina pengar så hade jag inte med mig kameran överallt så så många bilder blev det inte.

 Outfit och facelook i förgår xd

  Linnet och facelooken jag hade igår

 Vi vet att vi är coola

Ja,, typ alla bilder..

Snart kommer väl Emelie och Anette.

Ha det bra, puss ♥

Josse, jag , Malin och Jacob

Nu sitter jag hos josse med Malin och josses lillebror Jacob. Vi har precis tagit lite kort med webben som kommer senare.
Innan idag så var jag i Kalmar med ebba , elias och sophie. Ebba och elias shoppade och jag orkade inte köpa ngt, inte likt mig.. men ajja.
Lite bilder nu då :








14 idag

Första dagen som fjorton, eller första förmiddagen som fjorton.
Har ju lovat att ladda upp några bilder sen kalaset, så här kommer några:

 Malin var me på kalaset

 Bara ag som tyycker pappa ser utråkad ut ? xd

 Nellie va också med eftersom att Anette jobbade

 Malin och jag :) <3

 Nellie med massa skräp xd

  Nellie hoppar  , ganska högt för henne.

 Nellie hoppar igen

Men ska dra nu.

Puss ♥


Bilder

Hej!
Dagen har varit kanon bra!
Först hade jag kalas och då var Malin här också. Tog massa bilder med min kamera som kommer komma upp här, men bara några idag för jag orkar inte lägga in alla just nu, så jag lägger in några som jag tog tidigare idag.
Men jag kan ju i allfall tala om vad jag har fått idag :

en webbkamera, en ny mus till datan, kamera, "fodral" till kameran, 2 vattenpalats biljetter, 8 gb usb., musmatta, tidning, godis, "bankkort", 300 kr, 1000 kr till Turkiet, Lips (till xbox) tror det var allt. Taack så jätte mycket :D

Nu kommer det några bilder (Mest på Nellie tror jag, hon var också med på kalaset eftersom att Anette och Emelie jobbade )

    < - -   k l i c k a

Det får räcka så eftersom att jag kom på att det BARA va på Nellie och innan kalaset, men bilder kommer imon i allfall :)

Och en liten bild på mig just nu!


facelook, outfit

Hej!
Ett snabbt inlägg blir det nu eftersom att jag hör mormor och morfar röster här nere. Ska ha kalas idag så jag lägger bara in lite bilder med min nya kamera : COOLPIX S3000
Det blit redigt bra bilder.

Här är min facelook idag :


Och outfit :


Puss ♥

Natalie

Nu sitter jag hemma hos natalies pappa och vi kollar på ´" my super sweet 16", är vid datan och tar massa bidler med hennes cam. Här kommer några:









Ikväll blir det att sova hos mormor och morfar.

ha det bra puss!


Fredagen den 13

Idg vaar det visst Fredagen den 13.. får ta det lite försiktigt och hoppas att bussarna inte har fått fnatt eller något. Ska inte till Kalmar idag. Natta och jag ska gå på stan lite och kolla. hon är hos hennes pappa just nu så jag åker in och hon ska möta mig. Idag kommer jag gå runt i detta :



Gult linne- H&M tror jag
Svarta Shorts- New Yorker

Japp.. ganska varmt så detta duger.

Och såhär ser ju ut i ansiktet :



Ganska suddig bild.. men den bästa.

Men det är iaf detta smink jag har :

1.
 

2. Denna på överfransarna :


3. Denna på underfransarna :


Japp.. typ det jag använder.

Allt är bra och jag har bara den första mascaran på överfransarna för att borsen är så stor och det bli lätt kladdigt då .

Men ska dra nu!

ha det bra!


Gårdagen

Hej, igår skrev jag ingenting eftersom att vi va i o-hamn på förmidagen, var ute och "jobbade" på eftermiddagen och mormor och morfar på kvällen. Ska berätta lite mer nu:

Vi åkte in till O-hamn kvart i 8 för att jag råkade ta en tid hos tandläkaren super tidigt.. så alla åkte in förutom pappa som jobbade. Sen åkte vi till morfars jobb och hämtade hans kort och åkte och handlade en TV åt honom, vi kollade i affärer, och åt på kina resturangen vid KappHal. Jag år även sushi för första och sista gången i mitt liv. När vi kom hem så började mamma klippa gräset, jag och Adam började ta upp högarna med skit i kullen sen rensade jag lite ogräs och klippte det sista av gräset. I bekini.. de var ju as varmt igår.. frågade mamma om vi inte kunde åka och bada men hon sa bara : nej, jag ska in till Kalmar sen.. och då förstod jag jua tt hon skulle köpa presenter till mig. Fyller år på tisdag.. men då är ingen hemme så vi firar mig på söndag istället. Så när pappa kom hem åkte mamma och pappa till Kalmar och jag och Adam åkte till mormor och morfar. Kom väl hem vid 9.

Men nu ska jag göra mig i ordning !

Puss!


Lite bilder!

Hej, idag har jag varit med Malin. Cyklade vid henne vid halv 12 då jag hade duschat, och fixat lite bilder (kommer sen).  Vi spelade Wii.. hon har fått 450 olika spel?! Vi låkte med hennes kusin Elias som är helt galen ? Och kollade lite på TV. När jag var på väg hem så mötte jag mormor och morfar och så följde jag med dem och kollade på gamla bilder, kul ? nää men det dög.

Nu kommer jag visa lite bilder jag redigerade idag på morgonen:









Aa.. inte världs bästa kvalite kannske.. men aja dem  duger!

nu ska jag roa mig på msn! :D

Puss

videoblogg

Gjorde en videoblogg förut.. eller en.. 10 stycken va det nog.. Men  när jag väl va klar så tog det ju väldigt lång tid för videfy.me att godkänna den så det är ju idé att lägga upp den när jag skulle berätta vad jag skulle göra senare ikväll , asså nu xd

Men var iallafall på ip förut och stod i kiosken medans adam han hans lag var bollkallar mot herrlaget. Men stack hem halv 9 för att va med Ebba.

Nu blir det nog kolla lite bloggar och sen TV.

Imon blir det Malin med ;D

Puss!


Ebba idag

Dagen spenderades med Ebba. Hon kom hem efter två veckort från Böda så idag var vi. Vi kollade på Johan Falk ( den trejde vågen) det är riktigt jävla bra, en av dem bästa tycker jag! Sen var vi hemma hos henne och åt glass med hemmagjord choklad sås med oboy på ?! ;)  Det var gott iallafall. Och så kollade vi på gammla bilder.

Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla om det är något vettigt att se!



Ja.. ni ser ju oboyen.. Gott va det iallfall.. :D

Puss

dagen outfit och facelook

Idag går jag runt i dem här kläderna :


linne- från frida
shorts- H&M
tights- vet ej

och så här ser ja ut idag :



 inget smink & en bulle på huvudet


Nu tänkte jag sätta mig och göra en ny header.. vi får väl se hur det går med det.

Ha det bra!

PS.  Bilderna är inte av den bästaste kvalite men dem får duga! D.S


Jag hade lite kul.. xd

Idag har jag varit hos min mormor och morfar. Eftersom att alla, verkligen ALLA är bortresta, Gotland, Böda, Stockholm osv. så var mormor och morfar mitt enda alternativ. Men det åt kul att umgås med dem med.

Vi var på köpingen eftersom att dem ville lyssna på Torgny Melins eller ngt men det var inställt så vi fikade bara. Sen kom vi hem och jag satt mig vid deras data.. social är precis vad jag är !
Vi åt morfas hemmagjorda pizza och sen fick jag bilar och husvagnar. Jag satt och ritade en motorväg och satt ihop en bild med en husvagn.. Nu ska jag kolla på TV.



såhär blev det när det var klart :*


Sigges 40 årskalas

Hejsan, nu tänkte jag att jag kanske kunde starta upp bloggen igen lite smått efter en ganska lång bloggpaus. Men har inte suttit så mycket vid datan eftersom att den har varit lite konstig. Men nu verkar den funka och då kan jag blogga mer! Idag har jag varit med min familj på stranden. Badade lite med Adam. Kunde inte låta bli att tänka på hur fint vattnet kommer att vara i Turkiet.. längtar ju sönder dit. Men snart åker vi ! :D

Tog inga bilder på stranden så jag lägger in några som jag tog på Sigges 40-årskalas. Malins pappa med andra ord. Min familj var dit bjudna och det var väldigt roligt. Fick träffa mina saknade sysslingar igen, tyvärr kom inte Jennie och John men aja.. får väl träffa dem någon dag med! :)

         

   <-------- min söta syssling Lovisa och jag. Har tre till i den familjen med det var omöjligt att få kort på dem.

Kalaset skulle egentligen har varit ute på den stora ängen vid Malin men eftersom att det var den helgen då det regnade så mycket så fick vi va inne hos Malin och dem. Men det funkade och på kvällen vid halv 8 då det regnade som mest stack jag, Malin, Linneá, Levina, Lovisa och Lotta och badade. Eller ja.. Lovisa doppade väl i strotsätt bara huvudet. xd

Aja.. nu ska jag roa mig med denna låten:



Tycker den är väldigt bra, mysig och lugn!

ha det bra!

ååh.. älskar dig med! ♥

Nu glömde jag ju lägga in denna video som finaste syster' gjort till mig! :')
Älskar dig ♥♥



awie :')

Puss ♥

en liten video..

Igår kväll hade jag och Adam lite tråkigt kl.09.30 på kvällen. Så vi gjorde en lite video och knäppa som vi är så blev den som sakt lite knäpp ♥  kolla på den och få ett gått skratt.. och förlåt för mitt konstiga skratt i slutet.. men är väldigt förkyld så varje gång jag skratar så börjar jag hosta.



ha det bra!

Puss ♥

RSS 2.0