BÖDA! :DDDDD

YES!
På fredag bär det av till Böda med Malin och hennes familj! Jättekul att jag får följa med, verkligen!
Malin och jag kommer ha jättekul.. bad, sol, äta glass och massor! Jag längtar!
Så det blir nog inte så mycket uppdatering eftersom att jag ska vara med Frida imon, Malin på fredag och kommer hem från Böda på söndag! Men nu har jag ju fått tillbaka min mobil.. och kan ta kort så lär ju BOMBA bloggen!
Men ni får ha det bäst tills jag skriver igen!
Puss! ♥

Hmm.. dag med Frida!



Hohoho.. vi har sakt fel en antal gånger idag... ;)

Nu är jag lite arg på Frida för att hon spammar min mobil med massa fjortisbilder... och tar kort på sina nyinköpta moppskor.. normalt ? ;)
Neeej! :D
Ska väl snart hem tror jag!

Puss!


Tandläkaren!

Tjo bloggen.
Gick upp vid halv 8 idag eftersom att jag skulle tind tandläkaren och justera tandställningen.
Så åkte bussen in till O-hamn vid kvart över 8. Allt gick bra och sen efter det gick jag ner till Kapphal för att hälsa på min kusin som jobbar där över sommaren. Vi pratade lite tills hon skulle till kassan då jag åkte hem.
Har precis ätit lite och nu sitter jag här.. vet inte vad jag ska göra senare men något blir det väl!
Nu ska jag ta på mig andra kläder för jag kan inte ha byxor på mig längre!
Puss! ♥

29 juni

Hej bloggen idag har jag varit med Ebba! Stack till henne vid 12 tiden och vi bakade, badade, var vid datan, hade krig med solkrämen och massa mer! Vi hade väldigt kul! Nu har jag precis laddat ner massa musik till mobilen eftersom att jag fick en ny (hade ju kvar gammal musik men ville ha lite ny ) och det blev det.
Nu ska jag kolla på TV och imon blir det tandläkaren! Kvart över 8 går bussen.. segt -.-"
Aja!
Ha det bäst!


Fanny och Ebba idag!

Hej!
Idag var jag med Fanny på förmiddagen, vi badade ute vid Malins brygga och lite. Sen åkte vi hem och hoppade och var vid datan. Hon skulle hem vid 4 och då var jag vid datan lite. Sen ringde jag Ebba och så stack jag till henne och vi badade vi med! :D
Sen kollade vi på TV , sen åt dem och sen stack vi hem till mig. Nu har vi precis varit ute och hoppat och fotat så nu kommer några bilder :

       





Nu ska Ebba hem och jag tror jag ska kolla på TV!
Ha det bäst! ♥


P.S Imon får jag en HELT ny mobil.. lämnade ju in en gammla för lagning men när mamma ringde och kollade vad dem hade gjort så sa dem att jag skulle få en helt ny mobil.. fast en likadan då! (YYYY' D.S

Soclog -.-"

En sak jag irriterar mig på är "soclog", skulle aldrig gått med i det från början.. varje gång man trycker på en länk så kommer man upp i "soclog" och så tar en vit rem upp hela skärmen , så drygt! Och sen kan man inte ta bort sin befintliga blogg där ifrån heller.. hur många är det egentligen som skriver på sin blogg där ?
Jag är emot det!


Lite kläder..

Hittade lite klädet, men ingen KLÄNNING! :(
Men aja.. får leta vidare när vi ska in till Kalmar någon dag!
Här kommer några bilder:

  Ett fint linne, tyckte om färgen.. tänkt det linnet till vita shorts och bruna ben! ;)


 Ennu ett linne.. tror jag ska ha det svara i såfall.. men passar det till någon kjol tror ni ?
 
 Det 3.e linnet, gillar linnen, men går detta att ha barbent eller med tights till bara ? Eller blir det för kort tror ni ?


 Kjolen blev jag förälskad i så fort jag såg den.. färgen och allt! tänk att ha en lite högre upp på magen, ett svart eller vitt linne under och vita gladiatorskor ? Så snyggt.. tror även det skulle passa till dessa shortsen :

 Vad tycker ni ?
Var det något fint ?


Nu ska jag göra mig iordning och kolla på TV! :D

Puss!

Kläder till Turkiet ?

Jag sitter och funderar på vad jag ska köpa till Turkiet.. vill köpa lite nya grejer som jag kan ha.. shorts, linnen klänningar och lite. Men vet inte redigt VAD jag ska köpa, eller någon bra sida! Jag MÅSTE köpa nya flipp-flopp, remen på ena foten losnar ju hela tiden! Så det måste jag köpa.. vill också ha en klänningen till stranden eller så, en slappa bara, men jag vet inte! Ska in till Kalmar någon dag i veckan med mamma och handla sommarkläder.. så kanske hittar något då, men nu ska jag leta vidare Gina och lite!
Kanske slänger in ett inlägg med något plagg som jag vill ha senare.. men kanske bara senare! ;)
Puss!

Bella & Tyra show!

Sitter och kollar på Bella & Tyra show för jag har tråkigt eftersom att Frida och Alexandra sitter och sorterar garn och pärlor.. ;) Så jag sitter och kollar på när Kissie vad där.. har sett det en gång innan men jag ville se hur blåst man kan bli... ex. hon säger att hon aldrig läser kommentarerna men ändå redigerar hon dem, hon säger i videon att hon inte vet vem Tyra är.. men dem har varit på samma plåtning, hon säger att Bella kan gotta sig i sin stora feta näsa bara för att hon själv är avundsjuk med sin..!
Jag tycker personligen att hon är störande och väldigt irriterande men hennes blogg är bra.. eller inte bra men rolig att läsa eftersom att hon skämer ut sig så mycket! Men aja.. hon är ju bara Kissie är påhittad vilket jag inte tror på! Och nu ska hon tydligen bli sångare med.. vart är sång världen på väg tro..? ;)

En bild som jag printade när dem pratade om vem Kissie och Alexandra verkligen va!


27 juni

Godmorgon! Allt bra ? Jag mår prima.. lite trött bara! Men aja!
Vet inte vad jag ska göra idag... vill åka och bada i allafall! Men jag vet inte redigt om någon kan/vill än!
Just nu lysnar jag på musik, chattar, kollar bloggar och kollar bdb! ;)
Men nu ska jag försöka dra mig från datan in till badrummet och göra mig iordning!
Puss!


Michael Jacksson, död eller inte död..?

Idag var det exakt ett år sedan "the king of pop"dog.. eller ? Fansen har länge spekulerat om hans död var fejkad eller inte... kollar man på denna video så börjar man undra om han fejkade sin död för att slippa all press eller om det bara är någon som är väldigt lik Michael och bara vill jävlas!
Vad tror ni ?



Och kollar man på denna video så är det som han skriver ALLT är precis likadant som när den svarta låg där.. och jag tror ju att någon råkad gå emot blommorna innan Michael dör eller att man inte har likadana kläder på sig... undrar varför bilden är svart/vit.....?




Hmm..?!

Dagen efter midsommar!

Hej! Var eran midsommar bra ? Det var min.. kanon rent ut sakt! Som sakt var vi hos gammelmormor och gammelmorfar först då, vi åt morfars väldigt goda mat! Det var midsommarmat eller vad man säger! Sen vid halv 5 tiden åkte vi hem och så satt jag vid datan ett tag. Sen vid halv 8 så åkte vi ut med bilden och kollade runt lite och när vi kom hem spelade vi fotboll (pappa och jag vann ;)) och sen tände vi på grillen! Somnade vid 11 ungefär och var helt slut då!
Vaknade vid 10 och gick upp och åt lite! Har väl suttit vid daten största delan av dagen men nu är det att vara ute som gäller ska troligtvis vara med Becaa sen med men dem skulle fira hennes pappa först !
Men här kommer dagens facelook och outfit!

Outfit:

Orange linne-Netto
Hummel shorts- sportaffären i M-ås

Facelook:

Jaa... inget smink och håret uppsatt i en bulle!

Ha det bäst! ♥


♥ Midsommar ♥

Glad midsommar! ♥

Dagen ska spenderas hos gammelmormor och gammelmorfar och äta lite med dem och mormor och morfar.
Sen blir det kanske Koverhult på kvällen!

Puss! ♥♥♥♥♥♥♥


Inredning till högt pris + ett svar!

Inredning till ett högtpris? Nej, tack, det duger lite bra med en bokhylla för 2 000 istället för en som kostar ca.15.000, eller en pall för 200 istället för en som kostar ca.2000, vad säger ni ? Skulle ni köpa något av dessa saker?


    

 

Lite föör dyra grjer för mig.. men om jag hade varit lite rikare kanske, men det kan väl inte vara så kul att köpa sånna dyra saker.. jag menar, en PALL för 2.200 kr ? Hehe, aja man vet inte, någon gång i framtiden kanske jag har alla sakerna i mitt hem, vem vet ? ;)

Nu till frågan:




För att om jag tar kort kanske jag glömmer att ta bort dem och då kan den som har den nästa gång se bilderna och massa skit... och ja dem sa det när jag fick den! ;)

Jag tycker det är jättekul att få frågor så kommentera på nu!


PUSS! :D

Malin idag!

Självklart lyckas jag ju inte att hålla det där med att ladda upp lite grejer om inredning och sånt varje dag.. men eftersom att det är sommarlov och solen skiner vill jag ju passa på att vara ute! Så idag var jag med Malin och jag följde med henne och hennes mamma in till Oskarshamn och fixade naglarna. Egentligen var det bara Malins mamma som skulle göra det.. men jag och Malin ville med det. Sen gick vi till en sjur affär, eftersom att Malin ska få en dvärjshamster så vi kollade lite sen köpte vi glass. När vi kom hem vid ca. 4 så var vi med Adam och Liam, med dem hoppade vi, var på lekplatsen och var nere vid deras badplats och håvade lite. Sen gick vi in ich spelade Mario!
Tack för dagen! ♥
Imon vet jag inte vad jag ska göra så vi får se!
Puss!

Ny katergori+ bilder!

Blev ett litet mellanrum mellan inläggen.. men nu har jag gjort en kategori för inredning! Ska försöka uppdatera den varje dag med bilder eller något.

_____________________________________________

Sökte lite på "inredning" och kom in på olika sidor.. kom in på en sida med dessa bilder på saker man kunde köpa. Vad säger ni.. kan ni tänka er att köpa tofflor som ser ut som blommor, en klocka som ser ut som ett puzzel eller varför inte en badbalja som ser ut som en kakform ? ☺

   


Nåja... alla har vi olika smak, men inget av dessa tre grejerna skulle jag vilja ha och var jag tvungen att välja skulle jag välja tofflorna! Lite sommriga, färgglada och alla gillar väl blommor ..? Undra om dem doftar något speciellt också..? ;)

Puss!


Ny katergori+ bilder!

Blev ett litet mellanrum mellan inläggen.. men nu har jag gjort en kategori för inredning! Ska försöka uppdatera den varje dag med bilder eller något.

_____________________________________________

Sökte lite på "inredning" och kom in på olika sidor.. kom in på en sida med dessa bilder på saker man kunde köpa. Vad säger ni.. kan ni tänka er att köpa tofflor som ser ut som blommor, en klocka som ser ut som ett puzzel eller varför inte en badbalja som ser ut som en muffinsform ? ☺

   


Nåja... alla har vi olika smak, men inget av dessa tre grejerna skulle jag vilja ha och var jag tvungen att välja skulle jag välja tofflorna! Lite sommriga, färgglada och alla gillar väl blommor ..? Undra om dem doftar något speciellt också..? ;)

Puss!


<----

Nu har jag skrivit om lite i min "prestation" om mig själv eller så. Precis som det står ska jag försöka att göra bloggen lite mer för dem som gillar inredning och mat. Kommer självklart skriva om min vardag och sånt med... Men byta lite stil eller så!

Skriver mer om ett tag tror jag!


Puss!




<------- KOLLA!

Ingen rubrik! ☺

Godmorgon!
Vaknade vid vid 9 tiden och gick upp och satt mig vid TV.n och kollade lite. Kollade på "Mina bästa år" för det fanns inget annat att kolla på! Vet inte vad jag ska göra idag! Blir nog att vara med Malin tror jag! Men hon skulle rensa sin garderob först... så jag vet inte vad jag ska göra nu.
Men en sak vet jag. Jag ska INTE vara vid datan mer i allfall!
Ha en bra dag!
Puss! ♥


21 juni

Hej!
Skrev ju förut att jag antagligen skulle in till Kalmar idag. Vi åkte in för att överraska mamma med att äta ute så vi åkte till Lamtortget 10. Det är supergod mat där! Ät där någon dag säger jag bara!
Nu ska jag bara läsa Kenzas blogg sen tror jag att jag faktiskt ska lägga mig för jag är jätte trött! Somnade både till och från Kalmar och då är det illa!

P.S Julia, Marcus, Meja och Linda ha en jättebra semester nu! D.S

Puss!


Länk till spotify! ♥

Istället för att lägga in "dagens låt" så lägger jag upp min läng till min Spotify!

http://open.spotify.com/user/mandaaaah/playlist/7GOD5xqCkV1VhcW4e4b5D9

Lite gamla låtar... lite nya låtar! Men det är i allafall låtar som jag tycker är bra!


Ska väl in till Kalmar sen med pappa och Adam.....!
Becaa har åkt hem eftersom att vi var uppe på vinden igår och hämtade liggunderlagen och hon satt handen i isolering och tog och kliade sig lite överallt så hon har nästan inte sovit något inatt!
Så hon skulle åka hem och duscha och sen märkte at hon hade fått röda utslag så hon kunde inte va!

För övrigt kan jag ju berätta lite om igår!
Grannen hade typ fest.. skrev som attans så vi gick in och la oss i stället, somnade vid halv 1 typ och vaknade vid 9 ?! Kunde fått sova lite längre!


VÄLDIGT ledsen för dålig bilduppdatering.. jag brukar ta massor kort men får somsakt inte ta med denna mobil jag har nu eftersom att det är en lånetelfon men får min tillbaka snart!

Nu ska jag ut och sola tror jag!

Ha en bra dag!

Puss! ♥

Bara för att vi är bäst! ♥

Hej!
Har varit med Becaa idag, vilken jag fortfarande är och vi har haft jätteroligt!
Vi har satt upp vårat tält.. som vi ska sova i inatt, letat efter en häst och ätit på Barcelona!
Hehe, ja.. vi letade faktiskt efter en häst, för vi var på spåret och så kom de än häst galoperandes så vi började springa efter den. Sen såg vi den springa in på golfplanen och då sprang vi efter den. Sen kom Ylva och frågade om vi hade sett den så vi hjälpte henne och hennes kompisar att leta efter den. Och eftersom att Becaa har superögon så hittade vi den efter 1 timma typ och gick med den tillbaka tills Ylva och dem kom! Haha, ni skulle sett han på golfbanan när det kom en häst galoperandes genom golfbanan, hans ögon var lika stor som självaste golfbollen! ^^
Sen stack vi hem till henne och hämtade pengar och sen stack vi till pizzerian och åt. Nu är vi hemma hos Becaa för hon ska packa!
Skriver mer ikväll eller imon!
Puss! ♥♥



Nu har bröllopsfestligheterna börjat på redigt!

Vad tycker ni om  det kunliga bröllopet ?

Jag tycker det är jättekul att dem ska få gifta sig och så..
Men så mycket bryr jag mig inte! Jag tycker inte heller att man ska lägga så mycket enerig på att visa minsta lilla hundradels sekund på TV?! Det kanske inte behöver ta över varenda kanal på TV.n i allafall?
På ettan har det hållt på hela dagen och nu har du bröjat på fyran med. Jag tycker dem kan hålla sig till en kanal  så det finns något vettigt att kolla på.
En sak till jag tänkte på.... det är onödigt att sända hela dagen, det har bara varit nyheter emellan, jag menar.. hur kul är det att få se när kronprins Fredrik petar sig i näsan, eller när prinsessan Beatrix nyser..? Haha, ex.  jag gick från TV.n när dem började äta förrätten, vi vet ju att dem äter sakta och ska prata och allt, att dem ska äta 3 rättersmiddag och så, då kanske dem kan säna något annat på TV.n medans dem äter ?
Jag vill i ochför sig se den TRE meter höga tårtan, men sänd något där emellan?! För den kommer ju vid tio...

Aja... som sakt.. vad tycker NI om det kunliga bröllopet ?



Jaoop.... GRATTIS!


Jag älskar dig gumman!

    <----- KLICKA! ;)

Bilden säger mer än 1000 ord!

Snart drar jag, Malin, Becaa.L och Fanny till stranden!
Puss på det!

vaken

Sommarlov och jag kan inte sova. Mamma och pappa har tagit bort dörren till mitt rum för dem lägger nytt golv så nu har jag ingen dörr och hör TV.n in hit.
Inte så mycket uppdatering igår... Var med Fanny, Becca L och Malin, jag kom hem kvart i 11 så jag gick och la mig!
Hehe, idag vlir det dem igen ich antalgligen stranden!
Hih, puss!

Sommarlov!

Nu har jag kommit hem efter skolavslutningen!
ÄNTLIGEN är det sommarlov!
7.an har gått väldigt fort tycker jag, det känns verkligen som om vi bara ha gått en vecka i skolan. Det har gått jättefort!
Nu ska jag städa mitt rum, sen äta smörgåstårta och sen va med Malin!
HA en bra sommar!

P.S kommer nog inte va så mycket vid datan under sommarlovet, dvs. inte så mycket uppdatering, men vi får se! D.S

Puss!

Adams skolavslutning

Hej!
Dagen har varit underbar. Var på Oknö till 2 och har nog fått lite färg på benen, nacken är ill röd och svider, pulserar, är varm och jag ONT!
Nästa gång blir det solkräm till 100!
Aja, annars har det varit bra.
Eftersom att jag har låne telefon och inte får ta kort så kommer det inte några bilder, om jag inte ber Alexandra snällt om hon kan skicka några till mig!
Sen när jag kom hem åkte jag till Tindra och köpte smycken tills imon, min skolavslutning.
Sen duscha och göra sig i ordning och sen åkte jag till Adams skolavslutning.
Nu kommer det snart några och då ska vi fika!
Ha en bra dag/kväll/natt!
Puss!

Glasögon...

Hej, var hos optiken för ett tag sen... jag ska få glasögon.
Inte kul, men visst, om jag behöver det så ska jag använda det!
Dem kommer om två veckor eller mindre och det kommer säkert upp någon bild på bloggen när jag har dem på mig.
Nu hjälper jag mamma med maten så kommer nog inte skriva mer ikväll!
Ha en bra kväll !
Puss!


P.S jag dampar sönder på bdb som har en "fel på detas databads" -.-" D.S

Dålig uppdatering...

Hej, det har varit väldig dålig uppdaterin över helgen.
Mamma och pappa har varit på KISS i Malmö och jag och Adam har då varit hos mormor
och morfar som inte har något internet. Så jag har inte skrivigt något.
Men helgen har varit bra, firat gammelmormors 80-års dag, varit med Frida, varit på Nynäs sarveringen och slappat.
Mycket bra helg!
Sen så var det skola och nu är Fanny här! KUL! Jag tyyp spyde förut för jag satte i halsen.... hahah x'D
Men snart ska jag in till Kalmar, ska kolla synen, ska troligen få glasögon. inte kul!
Men aja, nu ska jag ut igen med Fanny, ha det bra!
Puss!

P.S  nu är det snart skolavslutning, 3 dagar kvar, bara TRE dagar?! :O D.S

Fy vad hemskt! : (

Fyfan var hemskt!
Kolla på videon!

r.i.p


Skogens dag!

Hej!
Försov mig idag, vaknade vi 10 i 8 av att mamma ringde! UPPS!
Sen cyklade jag till skolan och hade elevensval och vi kollade på en jättebra film!
Den hette "Die Welle"
 och den handlar om en lärare som under projektveckan diskuterar med sin klass om autokrati (ett annat ord för diktatur) och frågar om det skulle kunna bli autokrati i Tyskland igen.
Alla svarar NEJ och då börjar det spännande i filmen.
Vi får följa läraren när han mer och mer börjar "betee" sig som hitler och dem har speciella kläder, en speciell hälsning och sånt.
Filmen gjorde 2008 och är tysk men den är väldigt bra och man får se mycket som faktsiskt kan hända!


Trailen, inte den bästa, men den duger!

Sen åkte vi till skogen och det var inte kul!
Man frös, blev myggbiten och massa skit.
Timothy  knuffade mig och Becaa så vi flög åt alla möjliga håll och jag tappade min mobil.
Men Michelle, Becaa, Becca, Malin hjälpte mig så vi hittade den sen!
TACK!
Nu ska jag kolla på TV och slappa för jag är trött och har ont i min axel !
Puss!

FRÅGAA! ;)

Playmates Of Swedenp  ([email protected]) om 9 juni:
har ni lov nästa vecka då ? om jag fattade det hela rätt ;)

Svar: Nej, vi har inte lov, men veckan där på! ;)

9 juni

Hej!
Idag har jag varit med Frida och Malin.
Först cyklade vi hem till Malin och var där till halv 6 typ. Vi  kollade på TV, skrattade, pratade och Frida spelade Nintendo DS.
När Malin skulle iväg för att kolla på Josses lillebrors musikal så cyklade jag och Frida hme till henne!
DÅ var vi vi datan sen gjorde jag massage på henne eftersom att hon skulle göra på mig då jag skulle hem!
Hehe, men vi har haft kul i allafall.
Och denna vecka har gått så fort ?
Det känns som det var igår det var måndag och första dagen på temaveckan och nu är det snart slut ?
Och 1 Vecka kvar av terminen, SJUKT?!
Men nu ska jag dra i allafall!
Puss!

6 juni



Hej!
Dagen har varit bra, var ju i Kalmar på förmiddagen och kom hem vid 4 typ.
Då cyklade jag till Oknö och var där med Anna, Becaa och Lucas ett tag.
Vi körde sanning eller procent.
Heh!
Det var väldigt roligt i allfall.
Imon är det måndag vilket betyder temavecka och sen är det bara 2 VECKOR kvar till skolavslutningen?!
Hehe, nu ska jag lägga mig och läsa lite!
Men först lite bilder från dagen :





 





 

Puss!


Outfit!

Hej!
Idag ska vi in till Kalmar och fira mamma och pappas bröllopdag som är imon. Men eftersom att det är skola och Adams fotbollsträning åker vi in idag. Grattis!
Och så täbkte jag vara snäll och slänga in en outfit:




Gul Tunica-Gina Tricot
Korta byxor- Kapphal tror jag
Skor- Din sko (skolavslutnings skorna som jag fick gå in! )
En annan bild ifall den är bättre:


Nu ska vi åka!
Ha en bra dag!
Puss!

.....................

förlåt, förlåt,förlåt för dålig uppdatering men som jag sa så skriver jag när jag vill, har tid, har ork och massa och det har jag inte haft!
Men nu skriver jag så aja.
Idag var jag med Becaa, vi var på stranden och solade, men blev nog inte så brun, har svårt för att bli det, men aja.
Fick även se hennes kaninungar, gud så söta!
Ååh, skulle kunna sno en av henne bilder nedanför snart!
Sen var vi och köpte godis och vet ni? Mitt favoritgodis har kommit till ICA, salmiakibalkar! Muuuuuuums!
Hahahhahha, jag knarkar dem nu!
Men dag har varit bra, eran då ? Har den varit bra ?
Är det bara jag som inte kommer in på Kenzas blogg ? Jag blir galen!
Aja, här kommer bilder från idag i allafall:
           
Aja, det får räcka från min dag, dvs. det har varit mys med kaniner, bad, skratt och har sätt världens sötaste svartlingar! :DDDD
Puss!

2 JUNI?!

Oj, är det redan 2 juni ?
Shieet tycker dagarna har gått jättefort, det är ju snart skolanslutning, 18 Juni, 16 dagar kvar!
Jippie, sen 7.an klar och då börjar sommarlovet! NICE!
Hehe, men okej.
Det har varit väldigt dålig uppdatering här på bloggen, vet inte varför men har inte orkat.
Så jag tror jag kommer skriva lite när jag har tid, vill och sådär, men jag vet inte!
Dagen har varit så där, gick hem från skolan för att jag hade ont i huvudet och tränade på SO.provet tills imon. SEn när huvudvärken hade gått över smsade jag till Malin och frågade om vi skulle va och öva på provet. Och sen när jag kom cyklades var hon med Adam och Liam så vi var lite med dem först, den vid 7 gick vi in till Malin och övade till kvar i 8.a och sen hoppade vi!
Det kommer upp några videosar senare!
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa vidare!
Puss!

?

Gud?
När jag loggade in på msn idag märkte jag på Windows Live Messenger idag att en 2 åring röker?
Hur kan man låta sina barn göra så ?
Han fick testa när han var 1,1/2 jagmenar, hur kan hans föräldrar låta han gör det ? Jag fattar inte, 40 cigg per dag med? Ha, jag blev förbannad när jag såg det!
2 år, 40 sigg/dag och när han inte får det blir han arg och dunkar huvudet i väggen!
Hans pappa tycker det är okej, hans mamma har skuldkänslor, konstigt att mamman har det ?
ÅÅh, lite arg blev jag allt!
Vart tar vettet i folks huvud vägen ?
Länk : http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7207258.ab

RSS 2.0