Valborg idag då!

Får väl böja med att säga grattis till kungen. Grattis!
Hah, han läser säkert det här , menmen !
Idag är det valborg och den här dagen ska jag göra till en underbar dag. Blev överlycklig redan igår, så får hoppas att ingen förstör det osv.
Idag så ska jag vara med Natta, Zacke och Alle på dagen, kanske Becca. Sedan ikväll så blir det att dra till Mudden med en massa härliga presoner. I vårat "gäng" så blri det väl typ alla - Martin, Oskar, Zacke, Natta, jag, Becca, Felix, Felix, Svante, Zerpe, Joel, Micke, Tom och sen blir det en massa 87454187541 pers till. Vad jag vet?
Jaja, det blir säkert helt kaos, hehe.. men är iaf galet taggad på kvällen och va den har att erbjuda ;)

Kom nyss ut från duschen och ska ta på mig något  "lätt", gå ut och hänga ut tvätten så en tröja och mina byxor kan torka.. Sen blir det att bara ta det lugnt osv. Kanske bloggar mer senare, fårse.. Beror på om jag har tid eller inte!

5 år sedan idag, jag saknar dig farfar.


Jävla shgsngbösmdägåb

Igår så var vi i forsa.. Jag, Zerpe, Martin, Micke, Natta, Alle och Zacke.
Natta körde mig och jag lovar.. hon är faktiskt duktig!
Hihih, dem fixade något och sen åkte vi till solhem, fat då åkte jag bokom Martin och så va vi där heeeeela kvällen lång. Dampade loss lite på Manne, Halkjaer och Svante.. Åh, dem ska få igen någon dag.
Zacke körde hem mig vid 12 och under natten hände det en rad märkliga saker, så jag somnade inte förens halv 4-4.. är helt slut idag.
Nu ska jag äta och sen åka till forsa igen tror jag?

Ha en bra dag! :d


Dagenss!



Mot Forsa.. Forza?

Haha, snart så ska jag till en annan del av Mönsterås - Forza. Yeah, åker med Natta dit fast Alle och Zacke ska med. Vi ska till Martin och fixa något på Nattas moped, ahha. aw.. lilla Natta, hon är så duktig på att köra :')

Har iaf nästan precis städat klart nästan hela övervåningen, mitt rum, vardagsrummet och toan.. Hehe, så nu är det rent och fint :D Så nu blir det att fixa sig, sen äta och sen vänta på att Natta & Alle kommer hem från Syab och sen åka till Forza -> sen solhem.

Ha det bra, puss!


Stääääääädaaaaaa, yeaaah

Tror jag ska sätta igång att städa nu, damsuga osv.. Sen vet jag inte vad som händer, ikväll blir det nog solhem iaf.
Va där igår med och jag har nog alrig haft så kul på länge :'D
Skrattade så jag grät. Jag och Nattta spårade ju ut liteeeee efter att vi hade druckit varsin energi dryck :') Va även inne i spelrummet och spelade *såklart* men dem låste ut mig så den sista timmen satt jag och pratade med Svante och Felix medans dem spelade biljard. Hihih, galet kul va det också :D Kom hem runt 10 över 12 och somnade nästan dirket.

Hoppas ni får en bra dag, puss!


Bilden är från ett annat tillfälle ;D

Hemma från skolan, hihih

Kom hem från skolan för en timme sedan typ, har varit vid datan sen dess och nu blir det att plocka iorning på mitt rum och sen dra ut, sen ikväll blir det solhem. Nu är det även långhelg, SÅ SKÖNT. 4 dagar, gaaaaaash. Valborg också, om det blir som vi tänkt, så kommer det bli kanonbra :D
Hihih, jaja, veckan har varit bra och har gått fort, jobbat på som vanligt osv.
Hade NP i engelska idag, gick kanon bra. Sov även hos Becca inatt, hah.. shit så kul vi hade innan vi skulle somna :') haha, jaja..

nu blir det att städa och sen dra ut och träffa folk, puss'


Zacke gjorde en dumstrut till mig.......

Orkaaaaaaaar inte!

Orkar verkligen inte blogga, haha.
Shit alltså, har inget att blogga mer och INGEN kommenterar. Lägger snart ner bloggen, det är ändå bara en massa onödigt inlägg lixom...

Jaja, igår så var jag i Kalmar med Natta. Hon shoppade satan, saker kan ni se på -> http://naataalie.blogg.se/ och jag handlade lite smått och gott.. 2 tröjor, 3 par trosor, ett bälte och sen åt vi på donken, chill. Var hemma runt halv 8 och då kom pappa och våran konversation löd såhär:

P - "ska vi göra en rolig sak?"
J - "hm.. beror på vad?"
P - "Ut och springa? Om du inte klarar 2.5 kilometer, så måste du springa 3 ggr/v"
J - "Driver du eller? Kan föja med, men tänker inte springa 3 ggr/v."

hehe och han vann med en minut, men sprang hela .. ihihihi.. *stolt* kom hem, duschade.. Fick även rycket på min mobil, som har lagt av att ladda HELT. Har testat tre xperia laddare och ingen funkar... så har mammas
minimini nu, gillar den inte för 5 öre, usch. Sååå liten. Jaja, ska kolla på någon film nu, ses!





såhär söta va vi idag.

Mot Skolan!

Hehe, igår så va Mackan hos mig i stort sätt hela dagen.
Eller, vi va ute och sen mötte vi Micke och stack hem till honom, spelade Forza och chillade.
Sen drog vi hem till mig, kollade på White Chicks, dog lite och vid halv 9 åkte han hem. Galet bra dag.

Nu ska jag sminka mig och sätta upp håret ellet nåt och sen cykla till skolan med Ebba. Vid 4 blir det tandläkaren och efter det solhem, pussss

ooouutfiiit & faceloook.


orkar inte vända.

inte denna heller, ska iaf till solhem nu!
puss

Mot solhem!

Snart drar jag mig bort mot solhem, nicenice!
Becca, Oskar, Micke, Martin, Manne, Zacke och några är där, så det blir gaaaanska bra!
Det är typ.. ukm (?) eller något där, så man får inte spela biljard, vilket är lite tråkigt.. men jaja, vi får helt enkelt bara umgås ;)

Igår så va jag med Natta, Zacke, Oskar, Martin, Joel, Zerpe och Becca. Eller.. det va egentligen bara jag, natta och Zacke som va, för vi gick ifrån dem, haha.. så dem åkte hem ifrån mig vid 1 och då somandade jag nästan direkt. Vi kollade på fiiilm osv, målade i Nattas ansikte när hon hade somnat, AHAHAH. Shit så kul det va :')




Tvåå bilder sen idaag.


Lite gott och blandat!

Hejhejhej.
Först vill jag börja med att säga förlåt för min lilla fail i förrgår. Skrev aldrig att bloggen skulle få lida, tänkte det bara i hjärnan.. men den fick lida och det fick den även igår!
Igår efter skolan så följde Becca med mig, vi fixade musiken till gympan och plockade ved, köpte chips och dip, träffade basse och jepser.. gick hem, kollade på film, somnade vid 12 och idag vaknade vi utvilade och pigga som attnas vid 8!
Nej, det va vi inte, men vi gick upp.. gjorde oss klara och stack till skolan.. hade matte och sen våran egan gympalektion.. det gick sjukt bra och vi fick bra feedback! *nöjd*. Sist hade vi No och sen slutade vi som vanligt vid kvart över 1, gaooolet nice.

Ikväll vet jag inte vad som händer.. det är tjejkväll på solhem, så det blir det inte. Det blir nog att ta det luuuuungt med en massa människor, TROR JAG. Har ingen aning.. Tror iaf att jag, Natta, Becca, Oskar, Zacke, Alle och kanske Joel (?) skulle ses eller nåt. Får se vad kvällen har att bjuda på helt enkelt!



två bilder sen igår kväll, loveu.

Min dag!

Som jag sa på morgonen, så skulle bloggen få lida lite idag.. Vilket den också har fått göra!
Var i skolan till hakv tre, följde med Manne och Basse till ica och gick sedan till Solhem.
Mackan, jag, Basse och Manne hade "bokat" spelrummet och satt där inne och spelade i tre timmar :D Eller jag och Mackan gjorde det, dem andra två gick in och ut osv.
En sak kan jag lova er, JAG HAR BLIVIGT PROFFS PÅ BILSPEL nu!
på skutet va jag grym & jag skojar inte!
Drog hem vid nio och har nu duschat, ätit och lite. Nu blir det att SOVA och tagga till engelska nationella imon, önska mig lycka till, puss! ♥

Mot skolan!



Ha en bra dag! ♥

"Alla som kan räkna vet att sex inte kommer först"


Lite nyyttttt


Solglasögonen är köpta på H&m.

Tröjan är också köpr på forever 18, för 60 kronor eller nåt?

VÄRLDENS SKÖNASTE SHORTS, jag skojar inte.. Så otroligt sköna och tighta på samma gång, gash.. underbara. Köpte dem i Forever 18 för ca. 100 kornor"

Knytbar tröja- Köpt på h&m. hehe


+ två andra tröjor som ligger i tvätten.  ´
Tror att affären hette forever 18, är inte redigt säker, men det va sjukt snygga kläder där till bra presier!
Så om ni åker till Polen, ska ni åka till Krakow och shoppa loss i Galeria Krokowska , 270, fattar ni.. 270 affärer?!
Jag dog när jag kom in där, så stort!
Dem hade även skor i alla möjliga former och priser, otrolig fina skor, gash.
Det va en massa människor, olika ingångar till olika "flyglar" av affärer och man gick nästan vilse på dem fyra våningarna :(



Hemma idag.

Vaknade av världens huvudvärk idag, mådde dessutom illa och allt bara snurrade.
Smsade mamma och stannade hemma idag.. Har verkligen inte gjort allt för mycket idag, utan bara tagit det lungt. Kollat på film och lite. Nu ska jag snart gå ner och äta, är dööö hunrig, sen kanske det blir att göra en bokrecention eller något. Vet inte, får seee :)

Thähä, köpte endel när jag va i Polen, kan ta kort på det idag och slänga upp det här!


fake hair, fake nails, fake smile. Bitch are you sure your not made in china!?


muma!

Nu ska jag till gammelmormor och gammelmorfar på kalas, hade glömt det i förra inlägget (a)
Äta smörgås tårta och lite, fyfan va gutt!
Sen blir det nog att dra ut och träffa lite trevligt folk..

I Polen så åt vi nästan bara massa gosaker, har en massa bilder på fina bakverk osv, här är några;



uuuh, det smarriga på dem två första bilderna åt jag och det andra åt mamma, åååh... det saknar jag mest.. fikandet varje dag, det va extremt billigt! Två kaffe, två läsk och fyra stora bakelse för 160, det får man knappt en för här i Mås ;)


Helt ny design.

Har hållt på med en design i några timmar nu och nu är jag ÄNTLIGEN nöjd!
Galet nöjd blev jag, haha :(

Har det inte uppdaterats så tryck f5 & sen kan vi även kommentera vad ni tycker om det!

Nu ska  jag göra mig klar och sen kanske vara med  Becca. Fårse, beror la pååååååååå. Ska bädda sängen, sminka mig, ta på mig, kanske lägga in bilder sen Polen med? ;) Hihii, fårse.. men ni kan ju kika in om någon timme så kanske det är ett och annat inlägg här!

(bilden är sen igår)


pusss

Frågan är ju om killarna har något liv.



Och de skylldiga till en sönderlaggad telefon och 1300 meddelande är Felix Holm, Mackan Johansson, Mikael Ohlsson, Zacke Norin och Alexander Öberg... buuuhu

Vinnare av dagens blogg....

blev Ebba! :D



Så tycker att ALLA kan gå in på hennes blogg och kolla.

http://ebbakorge.blogg.se

Jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag.


Bli dagens blogg!



Kommentera att du är med, håll tummarna så drar jag en vinnare på Fredag :)


Hehe

När familjen Olsson är på semester och det finns Wi-fi på hotellet.. Så slutar varje dag med att alla 4 ligger i varsin säng & surfar på dem.. Det är knäpptyst i rummen och det enda man hör just nu är chipspåsar som prasslar, yeah! Hörs när jag är hemma ;*

Kolla in här på....

........ ONSDAG.
Då kör vi en "dagens blogg" .. fast dagens blogg väljer jag ut på Fredag :)
Och frams till Onsdag så lär det bli dryg uppdatering, om det ens blir någon.. ;)

Men på onsdag, klockan TOLV, så kan ni bli dagens blogg.. så kolla in här och släng en kommentar så väljer jag ut en blogg på freeeeedag, PUSS :*

GÄSTBLOGG

Hallå där alla kings, Hauge här!
Fick en förfrågan om att gästblogga. Jag nappade naturligtvis direkt! Jag menar, hur ofta får man chansen!?
Hur som haver, PÅSKLOVET är här & ute kan man se små kids som springer omkring i sina utstyrslar & tigger godis. När jag var liten hatade jag att vara påskkärring. Kanske för att jag aldrig fick något godis utan bara massa äcklig frukt. Antar att det var däför jag slutade, frukt kan man ju få hemma liksom!

Amanda ville att jag skulle skriva om hur mycket hon gillar/avgudar mig. Ah, det kan jag väl göra!

Här är dom 5 främsta anledning till varför hon gör det:

1 - Jag är nästan aldrig arg.
2 - Jag har humor, tycker jag iaf!
3 - Jag är hyfsat kass på allt, vilket får henne att känna sig rätt bra på allt!
4 - Ibland gör jag mig dum så att hon får känna sig smart....
5 - Antar att det räcker med dom 4 första för att ni ska förstå!

Ja, nu vet ni det!

Nu ska jag angripa godisägget jag fick tidigare idag. Det är även hockey på Tv:n & katten måste klappas. 

Ha de gott! // Andreas


Ingen kan stoppa mig när jag rullar fram..

.. precis så känner jag mig just nu.
Har ALDRIG ätit såhär mycket, eller okej.. det har jag.. men åååååh, avskyr värkligen känslan när det känns som om man ska spricka eller något.
Har ätit så otroligt mycket idag.. godis, jansons, ägg och lax i skolan, ris  och kycklingwok på hemkunskapen och nu åt jag ris och kyckling tillsammans med jordnötssås eller va det va. det är gott - man äter - äter med - blir jättemätt.

Uuuuuh, usch..

Amanda Levina Olsson gillar det inte!

I think of the time that I almost loved you, you showed your ass and I, I saw the real you.


"When a girl gives up, it's not because she doesn't love you but because she's tired of getting hurt and feels like you'll never care"


Åh, love! ♥






Någon som kollade på detta? ;)
Själv så minns jag allt, ååååh.. saknar det, haha.
Kollade självklart på mer "barnprogram" också.. Men nu ska jag dra ut och gå med Ebba, så dem tar vi en annan dag.

PussN

so what we get drunk so what we smoke weed we're just having fun we don't care who sees.




Lite bilder från idag ♥






Bara några bilder från dagen, det va inga bilder på usb.t .. haha :(
Vet ni förresten vad jag har glömt att berätta för er ;)?
Både Malin och jag kom in på jb-samhälle-inriktning:media! Eller, det va ju bara preliminärt, men förhoppningsvis så kommer vi in!
Asbra! Vilket betyder att vi eventuellt kommer gå på samma skola, samma klass, samma lektioner & vi kommer att kunna föra så sjukt mycket med varandra om vi har "läxor" till medialektionerna, om man har läxor alltså! Kalasbra, eller hur? ;)

Älskar dig finis.

black and white


Life can either be accepted or changed. If it is not accepted, it must be changed. If it cannot be changed, then it must be accepted


RSS 2.0